Over Ontwikkelkracht

Welkom bij Ontwikkelkracht. Graag stel ik mij aan je voor; Yvonne Truijens, en ik ben bevlogen en ervaren in het ondersteunen van ontwikkeling, herstel en groei. Mijn leerhonger en nieuwschierigheid naar mensen en verhalen heeft bij mij gezorgd voor een professionele en persoonlijke groei die heeft geleid tot een veelzijdige carrière. 

Zo ben ik werkzaam en ervaren in de hulpverlening, HR wereld, als ondernemer, sparringpartner, praktijkondersteuner huisarts-GGZ en in coaching en therapie.

icon
Yvonne

Mijn focus ligt op het bieden van hulp en ondersteuning voor het sociaal welbevinden in organisaties als ook het persoonlijk leven. Het inzichtelijk maken van complexe zaken en het aanreiken van oplossingen.

Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn energie, sensitiviteit en doortastendheid. Als coach ben ik no nonsens, resultaatgericht en liefdevol confronterend. Ik lever maatwerk en ben in staat om gedegen kennis van interventies en begeleidingsmethoden toe te passen. Mijn ervaring omvat een breed scala op het gebied van mens, organisatie, dynamiek, verandering, ontwikkeling, gezondheid, communicatie, psychosociale hulpverlening en van team tot individu. Bezoek mijn linkedIn profiel voor meer details.

Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren professional die gelooft in de kracht van ontwikkeling en groei, laten we kennismaken en samen werken aan een beter leven en werk, door impactvolle groei.

Typisch Yvonne
Met je voeten in de klei aan het werk, dat is haar credo. Kernwoorden: nieuwsgierig, warm, open, veelzijdig, samenwerken, recht-door-zee, tactvol en positief. Haar kracht zie je terug binnen één-op-één coachen maar ook in haar creatief adviseurschap en haar kennis en kunde rond duurzame inzetbaarheid. Op een pragmatische manier adviseert ze directie en management over de beste aanpak en draagt ze bij aan de implementatie met learning by doing en coachen. Ze gelooft in eigen keuze en verantwoordelijkheid. 

Yvonne beter leren kennen? Ze heeft een geheime relatie met Tony Chocolonely, bedwingt met gemak een vulkaan of woestijn en is verslingerd aan de schoonheid van fotografie.

Neem contact op

Nieuwsgierig? Overtuigd? of voorzichtig eerst maar eens kennismaken?
Je bent welkom! 

Ook voor maatwerk en out-of-the-box dienstverlening denk ik graag mee. Ideeën genoeg.