Online & E-coaching

Online
Geheel of gedeeltelijk live/online gesprekken met Ontwikkelkracht? Dat is uiteraard mogelijk en biedt flexibiliteit en gemak.

E-cooaching
E-coaching is bij Ontwikkelkracht het volgen van een online programma van Woosh5 welke 24/7 beschikbaar is en waar Ontwikkelkracht je vaste, schrijvende coach is. 

icon
man-4

Woosh5

Het enige wat vaststaat, is dat je in je leven te maken krijgt met verandering -soms positief, soms even niet. Je aanpassen aan -en groeien door- verandering vereist veerkracht. Bij Ontwikkelkracht heb je de mogelijkheid een persoonlijke Woosh5 trek te volgen.

Woosh5 is een online platform met programma’s (Treks) voor het opbouwen van veerkracht en is 24/7 beschikbaar. Samen met je coach kies je één van de 30 Treks uit die het beste bij je past of bij je ontwikkelvraag. Vervolgens ontvang je van Ontwikkelkracht een inlogcode en ga je online (en met bijbehorende app) 90 dagen aan het werk met je doelen. Er wordt gebruik gemaakt van impactvolle dagelijkse oefeningen, welke wetenschappelijk onderbouwd zijn, en persoonlijke e-coaching van Ontwikkelkracht om het zelfbewustzijn, het zelfvertrouwen en de veerkracht te vergroten. Zowel op je werk als in je persoonlijke leven. Stel wekelijks doelen en zie hoe je vooruitgaat – met steun van je Ontwikkelkracht coach.

De wetenschappelijke veerkrachtscans meten het startpunt, je voortgang en of je nu staat voor een specifieke uitdaging, vergroten van zelfvertrouwen of vaardigheden in het algemeen wil vergroten, Woosh5 reikt de juiste hulpmiddelen aan om iedere situatie vol vertrouwen aan te gaan. We noemen dit Veerkracht Versterking, en het heeft impact op ieder aspect van werk, relaties en het leven van alledag.

Veerkracht creëert zelfvertrouwen, betrokkenheid en rust, ongeacht de uitdaging. Gelukkig kan mentale veerkracht ontwikkeld en getraind worden. Ontwikkelkracht helpt je hierbij door de inzet van je persoonlijke Woosh5 Trek. 

Woosh5-logo

Neem contact op

Met je voeten in de klei aan het werk, dat is het credo van Yvonne. Kernwoorden: nieuwsgierig, open, samenwerken en -delen en positief. Haar kracht zie je terug binnen een-op-een coachen, het ontwikkelen van loopbaanbeleid en haar kennis en kunde rond duurzame inzetbaarheid.